Ring til os

42 90 58 75

Festen starter hos Potio

Potio er latin for ”at drikke”. Men inden man kan skåle, skal der jo noget i glasset. Og her kommer vi ind i billedet. Siden 2016 har Potio leveret drikkevarer, barudstyr, fadølsanlæg, snacks, isterninger og meget mere til studenterbarer, firmafester og events i hele Danmark. 

Vi kan levere skræddersyede totalløsninger, så alt bag baren bare spiller. Hvorfor bruge en formiddag i supermarkedet? Potio har alt til festen samlet ét sted – og fordi vi samarbejder med de bedste leverandører, kan vi tilbyde alt fra skummende fadøl og lækre cocktails til frisk cider og sodavand.

Servicen er en fest i sig selv​

Det hele serveres med branchens bedste og mest fleksible service. Vi er klar ved telefonen, hvis I får problemer, og vi har også bemanding om lørdagen. Og får I brug for is eller professionelle bartendere, klarer vi også den. Potio er nemlig en del af koncernen FridayGroup ApS, som består af de tre hovedselskaber Cocktail Company, Is Til Fest og Potio.

Kickback der er til at forstå

Hos Potio har vi en fest, når I har en fest. Og vi er et stort team, som alle er med til at give jer den velkendte Potio oplevelse. 
Vi har altid gode kickback-aftaler, og som de eneste i branchen har vores hjemmeside kickback indbygget, så kunderne altid kan følge med og se, hvad de har til gode som kunden.

Har du brug for hjælp? Ring til os på 42 90 58 75 eller skriv til info@potio.dk

Telefon +45 42 90 58 75

Email  info@potio.dk

Potio ApSErhvervsvej 17 2600 Glostrup

CVR: 38061224

Åbningstider

Mandag til fredag: fra 9:00 til 16:00

Som kunde er du altid velkommen til at ringe direkte til din konsulent også i weekenden.

Kontakt 

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@potio.dk
eller ring på:
+45 4290 5875
Login to your account