Ring til os

42 90 58 75

MIXOLOGY

GIN ISH

RUM ISH

fra ISH Spirits

 • 0% sukker
 • 6 kalorier pr. 100 ml.
 • 0,5% alkohol

fra ISH Spirits

 • 0% sukker
 • 6 kalorier pr. 100 ml.
 • 0,5% alkohol

GinISH

Vi er stolte over at præsentere GinISH – et tilfredsstillende alkoholfrit alternativ til gin. Naturlige ingredienser som enebær og korianderfrø destilleres og giver en nænsom bitterhed, der tilfredsstiller smagsløgene og giver den ”gin-følelse” du kender – bare uden alkohol-delen. GinISH er beregnet til at nydes sammen med din favorit tonic, så du kan lave en god alkoholfri Gin & Tonic, eller i en low-alc Negroni. God fornøjelse

GinISH er ikke skabt til at nydes rent. For den fulde ISH-oplevelse anbefaler vi et par simple opskrifter som du kan blive inspireret af. God fornøjelse.

The Classic GinISH & Tonic (0% abv)

5 cl. GinISH

10 cl. Tonic

Pynt med frisk rosmarin, peber og tørret enebær

RumISH

Vi er stolte af at kunne præsentere RumISH – Scandinaviens første alkoholfrie alternative til rom. Naturlige ingredienser som vanilje og muskatnød ekstraheres og sammen med flaskens øvrige ingredienser giver det en dyb og kompleks smag, der tilfredsstiller smagsløgene og giver den ”rom-følelse” vi kender – bare uden alkohol-delen. RumISH er det perfekte alternativ til en klassisk ”spiced rum”. Miks med ginger beer for en alkoholfri Dark & Stormy, eller lav en low-alkohol Mojito. Mulighederne er mange

RumISH er ikke skabt til at nydes rent. For den fulde ISH-oplevelse anbefaler vi et par simple opskrifter som du kan blive inspireret af. God fornøjelse.

The Stormy RumISH & Ginger (0% abv)

5 cl. RumISH

10 cl. Ginger beer

Et stænk Angostura bitters

Pynt med frisk ingefær og lime

RtD

GIN ISH & TONIC

SPRITZ ISH

fra ISH Spirits

 • 250ml. slim dåse
 • Alkoholfri (<0,4%)
 • 52 kcal pr. dåse (80% færre i forhold til en typisk “GT”)

fra ISH Spirits

 • 250ml. slim dåse
 • Alkoholfri (<0,2%)
 • 75 kcal pr. dåse (80% færre i forhold til en typisk “Spritz”)

GinISH & tonic

Mindful drinking har aldrig været nemmere med vores seneste ready-to-drink SpritzISH. Vi har simpelthen skabt smagen a en klassisk gin & tonic, blot uden alkohol, perfekt til enhver anledning.

GinISH og Tonic er lavet på naturlige ingredienser som enebær, korianderfrø, citrusfrugter, kinin og chili. Planterne destilleres, dampes eller ekstraheres for at trække den rette smag og intensitet ud. Chilien giver en blød varme, som henleder tankerne på den fornemmelse man kender fra klassisk alkohol.

Nydes direkte fra dåsen, eller serveres over is, pyntet med frisk rosmarin, kværnet sort peber og tørret enebær.

SpritzISH

Mindful drinking har aldrig været nemmere med vores seneste ready-to-drink SpritzISH. Vi har simpelthen skabt smagen a en klassisk boblende italiensk spritz, blot uden alkohol, perfekt til enhver anledning.

SpritzISH er lavet på naturlige ingredienser som ensianrod, appelsin, citrus og mandarin, kanel, kvassia og lidt chili. Planterne destilleres, dampes eller ekstraheres for at trække den rette smag og intensitet ud. Chilien giver en blød varme, som henleder tankerne på den fornemmelse man kender fra klassisk alkohol.

Nydes direkte fra dåsen, eller serveres over is, pyntet med en frisk skive appelsin.

Har du brug for hjælp? Ring til os på 42 90 58 75 eller skriv til info@potio.dk

potio_logo_Hvid_Rød

Telefon +45 42 90 58 75

Email  info@potio.dk

Potio ApSErhvervsvej 17 2600 Glostrup

CVR: 38061224

Åbningstider

Mandag til fredag: fra 9:00 til 16:00

Som kunde er du altid velkommen til at ringe direkte til din konsulent også i weekenden.

Kontakt 

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@potio.dk
eller ring på:
+45 4290 5875
Login to your account