Hastebestilling? Ring nu på 42 90 58 75 clock Svartid 24 sekunder

  • No products in the cart.
0,00 DKK

Meget mere end drikkevarer

Totalarrangement

Hos Potio.dk tilbyder vi mere end levering af drikkevarer. Vi har forståelse for at drikkevarer ikke alene er nok til at skabe den perfekte fest. Vi arbejder derfor tæt sammen med et af Københavns bedste eventbureauer, hvilket giver os mulighed for at tilbyde en lang række produkter og services af højeste kvalitet til stærke priser.

Hold dine drinks kolde med is fra IsTilFest.

Vi har tæt samarbejde med IsTilFest.dk, som sørger for, at du får nogle rigtig gode priser på is til din fest. De er eksperter i is, og rådgiver i, om du skal bruge is i tønde, pose, knust eller i terninger. Du kan også få tøris, hvis din fest skal have et elegant twist.

Cocktailbar

Potio.dk kan yderligere sørge for en coktailbar med professionelle bartendere til din fest. Så kan du fokusere på at være vært og sørge for glade gæster. Vores bartendere medbringer alt, hvad der skal bruges til at lave nogle rigtig lækre cocktails, og forsvinder igen bagefter uden rod og restprodukter. Se meget mere på cocktailkursus.dk.

Totalarrangement

Med flere hundrede fester på CV’et og årelang erfaring indenfor eventbranchen, kan Potio.dk naturligvis også tage sig af din fest. Potio.dk kan sørge for alt fra isterninger, selskabslokale, mad, cocktailbar, underholdning, DJ, musikanlæg, indkøb, oprydning og meget, meget mere. Kontakt os for at få et godt tilbud på en samlet pakke til din fest.

Er du interesseret i at høre mere? Så ring til os på 42 90 58 75 eller skriv en mail til info@potio.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål? Haster din bestilling? Ring nu på 42 90 58 75