Hastebestilling? Ring nu på 42 90 58 75 clock Svartid 24 sekunder

  • No products in the cart.
0,00 DKK

Drikkevarer – Roskilde

Vi slukker tørsten i RoskildeIsterninger Rosklide

Roskilde har det hele – uddannelse, byliv, erhverv og ikke mindst en af Europas største festivaler. Arrangementer, som kræver drikkevarer til tørstige deltagere!

Vi leverer til alle slags fester, og vi leverer selvfølgelig også drikkevarer til Roskilde Festivalen. Vi leverer dine drikkevarer direkte til en af indgangene til Roskilde Festival, og hvis I samtidig tilkøber en flamingotønde med knust is, så bliver i hurtigt festivalens mest populære camp.

Skal du holde et arrangement, der ville gøre selv vikingerne stolte, så lad os være din leverandør af drikkevarer. Vi har et stort udvalg af øl, sodavand, kildevand, spiritus og energidrikke, og vi har samtidig mulighed for at tilbyde en fleksibel serviceaftale, der passer jeres behov.

Desuden har vi et tæt samarbejde med IsTilFest, hvor vi til fordelagtige priser kan skaffe store mængder is til nedkøling og dekoration af drinks til festen.

Udover levering til fester og events laver vi selvfølgelig også firmaaftaler, hvor vi sørger for, at dine medarbejdere aldrig tørster, og du altid har drikkevarer klar, hvis der skal holdes et møde, reception eller andet.

Holder du til i Roskilde, og er du på jagt efter en stabil leverandør af drikkevarer? Så tøv ikke med at ringe direkte til os på 42 90 58 75 eller tjek os ud på www.potio.dk, så sidder vi klar til at lave en aftale til dig.

Vi glæder os til at snakke med dig!

 

 

Har du spørgsmål? Haster din bestilling? Ring nu på 42 90 58 75