Hastebestilling? Ring nu på 42 90 58 75 clock Svartid 24 sekunder

  • No products in the cart.
0,00 DKK

Hvad kan Potio?

Totalarrangement

Hvem er Potio?

Vi har årelang erfaring fra eventbranchen og stor knowhow og kan derfor – levere til konkurrencedygtige priser. Vi leverer til jer, ligegyldigt om i er 300 eller 8000 mennesker. Alle arrangementer er lige vigtige for os, uanset mængden, kan du trygt stole på, vi leverer ordren.

Potio.dk har døgnåbent fredag og lørdag, så hvis tørsten pludselig opstår, kan vi sagtens levere selvom det er weekend. Vi har kontorer i Århus og København, hvor vi leverer fra.

Potio’s mission er at gøre det nemmere at bestille drikkevarer til festen. Tanken er at samle alt indkøb under samme tag – yde en høj service og samtidig gøre det samlede indkøb billigere. På den måde er der til at koncentrere sig om det vigtigste – At holde en god fest!

Du skal bare trykke på “Butik” i overstående menu, hvis du gerne vil købe drikkevarer.

Hvad kan Potio?

Potio leverer alt til festen! Om det er til fredagsbaren, gymnasiefesten, firmafesten eller en helt anden festlig lejlighed, så både guider og rådgiver vi dig, når der skal handles ind.

Vi tilbyder alt fra fadøl til sugerør, krus og beer pong bolde.

Vi samarbejder med de største leverandører i branchen, hvilket gør os til den bedste one-stop portal for drikkevarer på markedet. Vores volumen gør, at vi hele tiden kan presse priserne helt i bund.

Potio er mere end bare drikkevarer!

Igennem vores tætte samarbejdspartnere kan vi udover levering af drikkevarer, tilbyde en lang række produkter og services af højeste kvalitet der sætter prikken over i’et til dit arrangement.

IsTilFest.dk som sørger for, at du får nogle rigtig gode priser på is til din fest. De er eksperter i is, og rådgiver dig, om du skal bruge is i knust eller i isterning. Du kan også få tøris, hvis din fest skal have et elegant twist.

Cocktailcompany.dk sørger for en cocktailbar med professionelle bartendere til din fest. Så kan du fokusere på at være vært og sørge for glade gæster. Vores bartendere medbringer alt, hvad der skal bruges til at lave nogle rigtig lækre cocktails, og forsvinder igen bagefter uden rod og restprodukter.

Er du interesseret i at høre mere? Så giv os et kald i dag på 42 90 58 75 eller skriv en mail til info@potio.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål? Haster din bestilling? Ring nu på 42 90 58 75