Hastebestilling? Ring nu på 42 90 58 75 clock Svartid 24 sekunder

  • No products in the cart.
0,00 DKK

Drikkevarer

“Hvis du har gæsten, har vi væsken!”

Hos Potio.dk lever og ånder vi for at stille tørsten i det danske land. Vi har prisgaranti, og er de billigste på markedet, så lad os vide, hvis vi skal stille din tørst.

Du skal bare trykke på “Butik” til venstre i øverste menu, hvis du gerne vil købe drikkevarer.

Der er ingen fest, der er komplet uden gode drikkevarer. Nogle drikker lidt, og andre drikker mere, men uanset mængden, kan du trygt stole på, vi leverer ordren.

Vi leverer til jer, ligegyldigt om I er 300 eller 8000 mennesker. Alle arrangementer er lige vigtige for os.

Potio.dk har døgnåbent fredag og lørdag, så hvis tørsten pludselig opstår, kan vi sagtens levere selvom det er weekend. Vi har kontorer i Århus og København, hvor vi leverer fra.

Hvordan finder du så ud af mængden? Potio hjælper dig gerne med at vurdere, hvor meget du bør bestille. Skulle du gå hen og købe for meget, kan du altid returnere hele uåbnede colli hos os (gælder Carlsberg og Royal Unibrew). Vi bruger blot de returnede produkter til at stille tørsten hos vores mange andre kunder. 🙂

Vi samarbejder med de største leverandører i branchen, hvilket gør os til den bedste one-stop portal for drikkevarer på markedet. Vores volumen gør, at vi hele tiden kan presse priserne helt i bund.

Giv os et kald i dag på 42 90 58 75, og få god og professionel vejledning omkring dit næste arrangement.

Har du spørgsmål? Haster din bestilling? Ring nu på 42 90 58 75